Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme luomaan kestävää menestystä. Menestykseen tarvitaan inspiroivia ja tulevaisuuteen katsovia avainhenkilöitä.

Arvomme: Ketteryys | Uteliaisuus | Erinomaisuus | Osallistaminen | Huolenpito | Eettisyys

 

Mikä tekee meistä erityisiä:

Ketteryys

Toimimme yhteistyössä, tehokkaasti ja joustavasti vastataksemme kunkin asiakkaamme yksilölliseen tarpeeseen löytää ja kehittää muutosvalmiita johtajia, jotka vievät yrityksen menestykseen.

Eteenpäin katsominen

Katsomalla jatkuvasti eteenpäin tuomme asiakkaillemme konkreettisia näkemyksiä. Niiden avulla etsimme avaintehtäviin poikkeukselliset johtajat, joiden visio, energia ja kunnianhimo pystyvät muuttamaan organisaatioita ja markkinoita.

Verkottuminen

Etsit sitten toimintakulttuuriinne sopivia johtajia tai olet itse työtä hakeva johtaja, olet aina Amrop-verkoston ytimessä, yhteydessä asiantuntijoihin 48 eri markkinassa ympäri maailmaa.

Lähestymistapamme

Konteksti on olennaista

Amrop on sinnikkään kontekstilähtöinen. Kaikki palvelumme johdon suorahausta ja arvioinneista hallituskonsultointiin pohjautuvat yhteen filosofiaan: toimimiseen luotettuna neuvonantajana. Jokainen yritys, markkina ja projekti on ainutlaatuinen ja niin ovat niiden johtajatkin. Niistä jokaista pitää ymmärtää ja käsitellä yksilöllisesti.

Kontekstin eli asiayhteyden ymmärtäminen vaatii paikallisten olosuhteiden tuntemusta: kokemusta siitä miten asiat saa tapahtumaan käytännössä. Amropin asiakkaat saavat pääsyn tuoreeseen tutkimukseen ja markkinatietoon, tiedon saatavissa olevaan osaamiseen sekä ehdokkaiden odotuksiin. Suorahakukonsulttimme pysyttelevät ajan tasalla viimeisimmistä johtamisen trendeistä ja hakevat johtajia sekä kotimaisilta että kansainvälisiltä markkinoilta hyödyntäen monipuolista toimialakokemusta. 75 toisiinsa yhteydessä olevan toimiston kautta tunnemme maailman kuin omat taskumme.

Löytääksemme ja innostaaksemme sopivat osaajat käytämme asiakkaidemme avuksi nykyaikaisia työtapoja, laajaa kontaktiverkostoamme sekä monipuolisia digitaalisia työkaluja yhdistettynä alamme johtaviin, jäsenneltyihin tutkimustekniikoihin. 

Tinkimättömän johtoryhmäfokuksemme ansiosta Amrop on rakentanut verrattoman maailmanlaajuisen verkoston, joka koostuu liiketoimintajohtajista (CXO:t), ajatusjohtajista, toimiala-asiantuntijoista sekä hallitusten ja Advisory Boardien jäsenistä.

Amropin asiakkaat voivat luottaa siihen, että perehdymme yrityksen tilanteeseen ja löydämme sen tulevaisuuden toimintaympäristöön ja -kulttuuriin sopivat johtajat, jotka menestyvät tehtävissään.

Kokeneet konsultit

Amropin asiakkaana neuvonantajasi on aina kokenut konsultti, joka tuntee syvällisesti johdon suorahakuratkaisujen ja johdon arviointien koko kirjon. Amropin partnerit ovat itsekin yrittäjiä ja osakkaita, jotka ovat rakentaneet yrityksensä ja maineensa paikallisilla markkinoilla ja ovat globaalisti yhteydessä toisiinsa osana Amropin joustavaa, yhteistyöhaluista ja laadukasta organisaatiota.

Maailmanlaajuinen verkosto

Olemme enemmän kuin vain suorahakukonsultteja. Amropin maailmanlaajuisen verkoston avulla asiakkaamme ja kandidaatit pääsevät käsiksi valtavaan määrään ymmärrystä ja asiantuntemusta, kattavammin kuin useimpien muiden globaalien suorahakuyhtiöiden kanssa. Meitä ei rajoita hierarkia tai jäykkä byrokratia, joten voimme vastata nopeasti ja tehokkaasti kulloiseenkin tarpeeseen, Amropin yhteisten toimintamallien, arvojen, käytäntöjen ja prosessien pohjalta.

Missä tahansa oletkin, olet verkostomme keskellä.

Oppiva organisaatio

Varmistaaksemme korkeimman mahdollisen tason neuvonantajuuden nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä, Amrop University tarjoaa yhteistyössä IMD:n kanssa Amropin konsulteille, tutkijoille ja muille työntekijöille jatkuvaa palvelemiseen suunnattua koulutusta. Koulutusohjelmien sisältö käsittelee markkinatrendejä, liiketoimintaosaamista ja innovaatioita palvelujemme tuottamisessa sekä ura- ja rekrytointitrendejä. Koulutuksissa käytetään erilaisia metodologioita lähtien online-työpajoista ja maiden välillä tapahtuvasta mentoroinnista paikallisiin oppimistapahtumiin. Näin oppimme jakuvasti yhdessä globaalina verkostona.