Mikalla on vahva johtamiskokemus mm. IT-palveluista, mediasta, kustantamisesta ja konsultoinnista, niin kansainvälisessä kuin kotimaisessa toimintaympäristössä. Hän on toiminut sekä linjajohtajana että konsulttina. Hänen erityisosaamistaan on globaalien asiakkuuksien ja kumppanisuhteiden hallinta sekä strategian toimeenpanon nopeuttaminen. Hän aloitti työn johdon suorahaun parissa keväällä 2017.

Strategiakonsulttina Mika työskenteli viiden vuoden ajan monipuolisesti erilaisten asiakkaiden kanssa. Hän keskittyi erityisesti IT-palveluihin, mediaan, vakuutukseen, asiantuntijapalveluihin, kiinteistöalaan sekä työnantajaliittoihin. Hänen tukemansa projektit olivat tyypillisesti asiakkaan toimitusjohtajan tai hallituksen tilaamia. Itse projekteissa hän työskenteli johtoryhmien kanssa ja veti myös suurempia työpajoja strategian toteuttamisen edellyttämän yhteisen ymmärryksen ja sitoutumisen synnyttämiseksi.

Mika on kauppatieteiden maisteri (MSc Econ.) Helsingin kauppakorkeakoulusta, pääaineena systeemit ja tietojenkäsittely. Vapaa-aikanaan hän liikkuu monipuolisesti, laulaa kuoroissa ja purjehtii vuonna 1945 rakennettua puista purjevenettä.